Over Ons

TBM TECHNISCH BUREAU H. A. MULLER B.V.

Onze Missie

TBM is een full operation support partner gericht op het leveren van hoogwaardige beveiligingsgoederen en -diensten aan overheidspartijen in Nederland, België en Luxemburg. TBM is de exclusieve vertegenwoordiger, agent en distributeur van een groot aantal gekwalificeerde internationale partners en leveranciers op het gebied van beveiliging. Hierdoor zijn wij in staat een zeer breed assortiment producten, diensten en oplossingen aan te bieden op het gebied van wapens, accessoires, tactische apparatuur en technologische toepassingen. Naast het reguliere assortiment kunnen we producten desgewenst configureren om een optimale match met de behoeften te creëren. We richten ons ook op de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en diensten. Dit omvat het ontwerp en de integratie van robotica en technologische toepassingen.

Onze Geschiedenis

TBM is al sinds de jaren 1950 een betrouwbare en professionele partner voor onder andere Defensie en Politie. Wij bouwen voort op de nalatenschap van Bob (H.A.) Muller, die het oorspronkelijke verwarmingsbedrijf na de Tweede Wereldoorlog transformeerde in een leverancier van vuurwapens voor de overheid, en zijn opvolger Evelien Kienhorst, die het bedrijf succesvol uitbreidde. Door de langdurige vertegenwoordiging van onze partners en uitstekende marktkennis weten we unieke toegevoegde waarde voor u te realiseren. Onze medewerkers hebben gezamenlijk ruime ervaring opgedaan binnen Defensie en Politie.

Onze Visie

Alleen professionals! Onze strijdkreet verwijst naar de diepe motivatie om professioneel te werken en het werk van professionals mogelijk te maken; om te beschermen en te dienen en indien nodig te vechten voor onze democratische waarden, waar we veel waarde aan hechten. Wij willen uitblinken in wat voor jou belangrijk is; de beste uitrusting, de beste wapens, snelle inzetbaarheid, veilig en functioneel gebruik onder alle omstandigheden, behoud en onderhoud om inzetbaar te blijven. Onze hele organisatie is op dit doel gericht. Ons netwerk en onze capaciteiten ondersteunen uw inzet. Vertel ons uw operationele uitdagingen en wij ondersteunen ze met werkende oplossingen!

Als u op zoek bent naar iets speciaals, laat het ons weten. We onderzoeken graag de mogelijkheden voor je.

kijk hier voor een overzicht van onze partners/leveranciers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TBM Technisch Bureau H.A. Muller B.V. op 0488-468130 of via email info@tbm.nl