Home oud

Wapens & wapensystemen

TBM Technisch Bureau H.A. Muller B.V. is een handelsmaatschappij, gericht op het leveren van hoogwaardige veiligheidsgoederen en -diensten aan overheidspartijen in Nederland, België en Luxemburg. TBM is de exclusieve vertegenwoordiger, agent en distributeur van een aantal grote wapenfabrikanten, waaronder FN Herstal, Glock, Accuracy International, Barrett, Cadex, B&T, Mossberg en Hirtenberger.

TBM levert aanvalsgeweren en handvuurwapens aan de overheid. Maar ook machinegeweren, granaatwerpers en wapens voor specifieke doeleinden. Daarnaast kan TBM wapensystemen leveren voor op een landvoertuig, watervoertuig of luchtvoertuig.

Lees meer →

Less Lethal

Naast de reguliere conventionele wapens levert TBM ook less-lethal producten; wapens, of systemen, welke zijn ontworpen om zo weinig mogelijk schade toe te brengen aan personen die, met zo min mogelijk geweld, gekalmeerd moeten worden of onder controle gebracht moeten worden.

TBM levert diverse Less Lethal wapens, zoals de Taser X2, de FN 303, de B&T GL06, maar ook andere Less Lethal producten zoals Pepperspray en de Stopstick.

Lees meer →

Optiek

TBM is leverancier van de optiek van het Zweedse Aimpoint. Aimpoint is wereldwijd markleider op het gebied van red dot sighting technology en werkt al meer dan 40 jaar samen met het leger om de beste optiek voor onder andere precisiegeweren te realiseren.

Naast Aimpoint is TBM B.V. ook leverancier van het Amerikaanse Leupold. Leupold is gespecialiseerd in hoogwaardige, lichtgewicht kijkers

Lees meer →

null

Taser

null

Remote weapon stations

null

Mortieren

null

Mijnen

null

Pepperspray & Stopstick

null

Mortieren

null

Munitie

null

Warmtebeelden
&
Windmeters

null

Vesten
&
Schilden

null

Entry & Boarding

null

Robotica

null

Bodycams

null

Uitrusting

null

Upgrades&Accessoires

null

Trainingsmiddelen