Over ons

TBM TECHNISCH BUREAU H. A. MULLER B.V.

Onze missie

TBM is een full operation support partner, gericht op het leveren van hoogwaardige veiligheidsgoederen en -diensten aan overheidspartijen in Nederland, België en Luxemburg. TBM is de exclusieve vertegenwoordiger, agent en distributeur van een groot aantal gekwalificeerde internationale partners en leveranciers in het veiligheidsdomein. Hierdoor zijn we in staat een zeer breed scala aan producten, diensten en oplossingen aan te bieden op het gebied van wapens, toebehoren, tactische uitrusting en technologische toepassingen. Naast het reguliere assortiment kunnen we desgewenst producten configureren om een optimale match te creëren met de behoefte. Daarnaast richten we ons ook op de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en diensten. Denk daarbij aan het ontwerp en de integratie van robotica en technologische toepassingen.

Onze historie

TBM is al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw een betrouwbare en professionele partner voor onder meer Defensie en Politie. We bouwen voort op het gedachtegoed van Bob (H.A.) Muller die het oorspronkelijke verwarmingsbedrijf na de 2e Wereldoorlog heeft omgevormd tot een overheidsleverancier van vuurwapens en zijn opvolgster Evelien Kienhorst, die het bedrijf succesvol heeft uitgebouwd. Door de langdurige vertegenwoordiging van onze partners en uitstekende marktkennis, weten we voor u een unieke meerwaarde te bewerkstelligen. Onze medewerkers hebben gezamenlijk een brede ervaring opgedaan binnen Defensie en Politie.

Onze visie

Professionals only! Onze strijdkreet verwijst naar de diepe motivatie om professioneel te werken en om het werk van professionals mogelijk te maken; om te beschermen en te dienen en indien nodig te vechten voor onze democratische waarden, die we hoog achten. We trachten te excelleren in wat voor u belangrijk is; de beste spullen, de beste wapens, snelle implementatietijd, veilig en functioneel gebruik onder alle omstandigheden, instandhouding en onderhoud om inzetbaar te blijven. Onze hele organisatie is op deze doelstelling ingericht. Ons netwerk en capaciteiten ondersteunen uw inzet. Vertel ons uw operationele uitdagingen en we ondersteunen dit met werkende oplossingen!

Zoekt u iets speciaals, laat het ons weten. We gaan graag voor u op zoek naar de mogelijkheden.

Kijk hier een overzicht van onze partners cq. leveranciers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TBM Technisch Bureau H.A. Muller B.V. via 0488-468130 of per email info@tbm.nl