Warmtebeeld & Windmeters

SEEK THERMAL

Seek Thermal is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van duurzame, betaalbare handheld warmtebeeld camera’s. Door het handzame formaat en de betaalbaarheid zijn de warmtebeeld camera’s van Seek Thermal bij uitstek geschikt voor overheidsdiensten. TBM verkoopt de producten die voor de overheid verkrijgbaar zijn (in tegenstelling tot de commerciële producten met een lagere resolutie).

Warmtebeeldcamera’s detecteren warmte en hebben in tegenstelling tot nachtzichtcamera’s  geen omgevingslicht nodig. Ze behouden helderheid in elke lichtomstandigheid. Er zijn verschillende type handheld camera’s beschikbaar.

De Reveal ShieldPRO is de nieuwste warmtebeeldcamera van Seek Thermal, exclusief ontworpen voor professionals in de handhaving. De standalone Seek RevealPro combineert een krachtig en robuust ontwerp met een thermische weergave met hoge resolutie, een oplaadbare batterij en een groot kleurendisplay. Intuïtieve bedieningselementen en een rubberen omhulsel maken de Seek RevealPro compleet. Met een druk op de knop is het krachtige 300-lumen LED-licht beschikbaar. De Reveal ShieldPRO is zeer geschikt voor het snel scannen of onderzoeken van een ruimte of zoeken in volledige duisternis. De ShieldPro is eveneens bruikbaar voor bewegende objecten. De camera heeft de grote van een mobiele telefoon.

Voor meer informatie over de producten van Seek Thermal kunt u contact opnemen met TBM.

KESTREL METERS

Het Amerikaanse Kestrel Meters is al meer dan 20 jaar bezig met het ontwerpen en produceren van nauwkeurige en betrouwbare handheld weermeters. De nieuwe Kestrel 5700 Elite is een weermeter met software voor de meest complete ballistiek-calculator ter wereld. Deze robuuste Kestrel-weermeter meet nauwkeurig temperatuur, wind- en luchtdichtheid.

Weersomstandigheden variëren gedurende de dag en per locatie. De Kestrel 5700 Elite stelt u in staat de kritische omgevingsparameters met één robuuste eenheid vast te stellen, zowel voor de korte als de lange afstand. De meter is voorzien van handige functies zoals mondingssnelheidkalibratie, schatting van doelbereik en de mogelijkheid om verschillende profielen op te slaan.

Voor meer informatie over de producten van Kestrel Meters kunt u contact opnemen met TBM.

MAGNETO SPEED

MagnetoSpeed is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in ballistische chronografen/ snelheidsmeters. Het bedrijf maakt gebruik van gepatenteerde sensortechnologie en nieuwe montage technieken. De V3 is MagnetoSpeed’s belangrijkste model. Deze chronograaf elimineert omgevingscondities, zoals te veel/ te weinig zon, tl-lampen en (harde) wind, om de snelheid nauwkeurig te meten.

Met behulp van de meegeleverde spacers kan de V3 optimaal aan de loop worden gemonteerd. De V3 stelt de gebruiker in staat om eenvoudig nauwkeurige mondingssnelheidsmetingen op bijna elk wapen te verkrijgen.

Voor meer informatie over de producten van MagnetoSpeed kunt u contact opnemen met TBM.